info@bidaja.nl Bidaja.nl, nooit meer internet afstruinen voor de leukste bestemmingen en de populairste trekpleisters in Nederland!

Een photobooth GIF op de bruiloft

Posted By Admin / 25 March 2019 / bidaja.nl / 0 Opmerking

 

Een photobooth GIF op de bruiloft

De photobooth is een begrip die we allemaal ondertussen wel kennen. Je staat alleen of met een groepje in een fotohokje, je maakt verschillende foto’s en deze komen uit de machine gerold en je hebt een leuk strookje met foto’s. De nieuwste manier om je bruiloft uniek en onvergetelijk te maken op het gebied van van een photobooth is de photobooth GIF. Zo heb jij je herinnering direct en voorgoed op je telefoon.

Hoe werkt het

De photobooth bruiloft heeft twee mogelijkheden, je kan namelijk foto’s maken of een GIF. Wat is nou precies een GIF? Een GIF zijn 6 foto’s die kort achter elkaar zijn geschoten. deze speel je dan achter elkaar af en zo krijg je een kort filmpje. De foto’s of GIFjes die je hebt gemaakt kan je in plaats van afdrukken nu SMS’en naar jouw telefoon en je hebt ze dus meteen op je mobiel. Het is super leuk en erg makkelijk.

Waar kan ik z’n photobooth kopen of huren?

Je kan een photobooth natuurlijk met allerlei evenementen gebruiken of het nou je bruiloft of verjaardag. Een tastbare herinnering aan een bijzonder feest is altijd leuk. Wat het meest voorkomt is dat mensen de photobooth huren. Sommige bedrijven combineren gewoon fotograferen met een photobooth. Zo heb je voor bijvoorbeeld voor je bruiloft een combinatie

van mooie klassieke foto’s en leuke en grappige herinneringen met een GIF. Zo kan je alle momenten vastleggen met de mensen van wie je houd.

Verschillende soorten en maten

De fotohokjes zijn er met led verlichting, green screen of met vaste achtergrond. Je hebt photo booths waar ze nog een hele behuizing om heen hebben zodat ze de feeling blijven houden van de ouderwetse fotohokjes. Maar je heb ze nu ook al op een standaard en dan heb je niet meer dan 1m4 nodig. Dus de ruimte hoeft zeker geen probleem te zijn! Zorg dat je er optijd bij bent en regel ook voor jou speciale dag een herinnering om nooit te vergeten.

 

Opmerking

Geen opmerkingen

Laat een bericht achter

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *