info@bidaja.nl Bidaja.nl, nooit meer internet afstruinen voor de leukste bestemmingen en de populairste trekpleisters in Nederland!

Het perfecte cadeau pakket voor jouw relatie                        

Soms is 1 cadeautje alleen niet genoeg. Wanneer iemand veel voor je heeft betekend, iets extra’s voor je heeft gedaan of natuurlijk wanneer er een kerstpakketje moet komen. Het leukste is als je het dan zelf samenstelt. Mits je natuurlijk weet van iemand wat hij of zij leuk vindt. Dat maakt het persoonlijk, al helemaal wanneer je het bedrukt met je logo of tekst. We vertellen je hoe je het juiste uitzoekt en hoe je het leuk verpakt, ook niet onbelangrijk.

 

Niet te groot

Maak het in elk geval niet te groot. Mensen zijn al snel bang dat het cadeautje te klein is, maar te groot is misschien nog wel slechter. Een te groot cadeau geeft een ongemakkelijk gevoel en kan zelfs overkomen als poging tot omkoping, vooral wanneer je veel concurrentie hebt. Ga na of het echt beter een pakket kan zijn, of dat 1 cadeautje al voldoende is.

 

De cadeautjes

Dan ga je verder. Verder met het zoeken naar cadeautjes voor je pakket. Is het voor een man of een vrouw? Vrouwen houden over het algemeen vaak van verzorgingsspulletjes. Een zeepje, badzout en een handdoek kunnen bijvoorbeeld een passend pakketje vormen. Voor een man is wellicht iets sportiefs leuk of bier. Houdt hij of zij bijvoorbeeld bijzonder veel van koffie? Dan kan koffiebekers bedrukken een leuke gift zijn, met een humoristisch tintje.

 

Verpakken

En dan de verpakking. Die geeft de eerste indruk en die is bindend. Hoe pak je het in? Het is misschien lastig om het met papier in te pakken, wanneer het meerdere spullen zijn. In een tasje kan dan een goed idee zijn, dan is het ook nog eens makkelijk mee te nemen. Laat papieren tasjes bedrukken. Dan is het cadeautje meteen herkenbaar én maak je het extra persoonlijk.