info@bidaja.nl Bidaja.nl, nooit meer internet afstruinen voor de leukste bestemmingen en de populairste trekpleisters in Nederland!

Hoe vind je de best passende trouwlocatie?

Posted By Admin / 3 September 2020 / Diversen / 0 Opmerking

Is binnenkort jullie grote dag en zoeken jullie nu naar geschikte trouwlocaties Zuid-Holland? Je zult dan zien dat er heel veel keus is. Maar hoe maak je nu de juiste keus?

1. Sfeer

Heel veel praktische zaken zijn enorm belangrijk. Maar van een trouwdag moet je vooral genieten. Een passende trouwlocatie is dan belangrijk. Natuurlijk moet de locatie goed bereikbaar zijn, maar hoe vinden jullie als bruidspaar de sfeer? Spreken de foto’s jullie aan? Je moet je op je gemak voelen tijdens je grote dag. Kijk ook eens of je op de social media een goede indruk kunt krijgen van de locatie.

2. Aantal gasten

Het is natuurlijk wel prettig als alle gasten in de trouwlocatie passen. Bereken hoeveel dag gasten je hebt. Kunnen die met zijn allen in de eetzaal? Vaak lees je deze aantallen al op de website. En anders kun je altijd even bellen. Hoeveel mensen wil je uitnodigen tijdens de receptie? Gaat dat passen bij een van jouw favoriete trouwlocaties Zuid-Holland? Er zijn ook locaties waar je niet met een heel klein gezelschap terecht kunt. Daar geldt een minimum aantal gasten. Bekijk ook even hoe het zit met de flexibiliteit? Tot hoe lang kun je een verandering in het gastenaantal doorgeven? En hoe staat het met een eventuele annulering? Zit je dan aan bepaalde kosten vast?

3. Praktische aspecten

Hoe zit het met de infrastructuur? Is de trouwlocatie goed bereikbaar? Zijn er ook tuinen? Wellicht is er een mogelijkheid om daar te trouwen. En als je in het voorjaar of in de zomer trouwt, kan het fantastisch zijn om een receptie buiten te doen. Let er in dit geval wel op of er ook alternatieven zijn voor wanneer de weergoden jullie niet gunstig gezind zijn.

4. Kosten

Hebben jullie een budget voor de bruiloft of speelt geld totaal geen rol? Als je niet meer dan een bepaald bedrag uit wilt geven, bekijk dan hoeveel het huren van de trouwlocatie jullie gaat kosten.  

5. Exclusiviteit

Je zoekt vooral naar originele trouwlocaties Zuid-Holland? Die zijn er genoeg. Bij dit puntje benoemen we ook even exclusiviteit in het kader van andere bruidsparen. Soms worden er op 1 locatie meerdere bruiloften tegelijk gevierd. Is er in dat geval wel overal plek voor jullie? Het zou jammer zijn als je er op een laat moment achter komt dat een ander stel juist in de tuin gereserveerd heeft. Klik hier voor meer inspiratie

Opmerking

Geen opmerkingen

Laat een bericht achter

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *