Gaan jullie of je vrienden binnenkort trouwen en heb je geen zin in een afgezaagd ABC-tje? Doe dan eens gek: huur een goochelaar in. Mitch Durbank maakt de avond compleet door een spectaculaire show te geven, waar jij en je gasten nog lang over na zullen praten.

Een show op maat

Tijdens de bruiloft staat het bruidspaar centraal. Goochelaar Mitch Durbank weet dat en past zijn show hierop aan. Uiteraard zal het bruidspaar hem moeten begeleiden bij sommige acts en is het interactieve karakter van zijn show spectaculair voor alle gasten. Naast deze centrale show, die ongeveer een half uur duurt, kun je ervoor kiezen om Mitch Durbank tevens als tafelgoochelaar in te huren. Hij vermaakt de gasten aan tafel met verrassende acts en zij beleven een magische ervaring met veel interactie.

Mitch Durbank: verrassend veelzijdig

Naast een centrale show, zijn er nog meer verschillende mogelijkheden wanneer je een goochelaar inhuurt voor je feest. Zo kun je Mitch Durbank onder andere inhuren voor de volgende acts:

  • centrale show
  • tafelgoochelaar
  • kindergoochelaar
  • familieshow
  • beurs goochelaar
  • workshop goochelen
  • opening act

Goochelaar Mitch Durbank past zijn optreden aan naar jouw wensen. Staat jouw feest in een bepaald thema? Dan kan Mitch dit thema terug laten komen in zijn show.

Vrijgezellenfeest met een goochelworkshop

Op zoek naar wat anders voor het vrijgezellenfeest van je vriend of vriendin? Boek goochelaar Mitch Durbank! Hij kan voor jullie een workshop goochelen verzorgen, zodat jullie je eigen omgeving versteld kunnen doen staan met jouw geleerde trucs. Leuk, gezellig, interactief en spectaculair: ideaal voor jullie vrijgezellenfeest!

Meer weten over Mitch Durbank?

Denk je ook dat goochelaar Mitch Durbank een leuke aanvulling is op jouw feestprogramma? Neem dan een kijkje op zijn website of neem contact met hem op. Je bent gegarandeerd van een spectaculaire show op jouw feest!