info@bidaja.nl Bidaja.nl, nooit meer internet afstruinen voor de leukste bestemmingen en de populairste trekpleisters in Nederland!

Huur een privé helikopter voor jouw trouwdag!

Posted By Admin / 10 December 2018 / bidaja.nl / 0 Opmerking

 

 

Huur een privé helikopter voor jouw trouwdag!

 

Tegenwoordig worden helikopters niet alleen gebruikt om over grote steden uit te kijken. Het is nu ook mogelijk om een privé helikopter in te huren voor een van de meest belangrijke dagen van jou en je partner, namelijk de dag van de bruiloft!

Een helikoptervlucht tijdens de grote dag is niet alleen uniek, maar ook handig. Lees hieronder hoe een bruiloftsvlucht de dag niet alleen voor jou en je partner, maar ook voor jullie gasten onvergetelijk kan maken!

 

#1. Een helikoptervlucht: erg handig!

Wanneer jij en je partner besluiten om de ceremonie en het feest op 2 verschillende locaties te doen, is het belangrijk om rekening te houden met het vervoer. Wat is de snelste route van A naar B, welke auto zullen jullie gebruiken en wie zal jullie chauffeur voor de hele dag zijn? Met een helikoptervlucht hoef je hier niet aan te denken! Een ervarende helikopterpiloot brengt jullie op de dag zelf namelijk binnen no-time van punt A naar B en het risico dat je in de file zit is er gelukkig niet meer. Zo ben je op elke locatie op tijd! Besluiten jullie om na de ceremonie en het feest gelijk op huwelijksreis te gaan? Een helikopter brengt je al snel naar het gewenste vliegveld. Hierdoor kun jullie dus ook langer blijven feesten met familie en vrienden!

 

#2. Uniek zo’n privé helikopter.

De dag van de bruiloft zal waarschijnlijk een van de meest onvergetelijke dagen zijn voor jou en je partner. Een bruiloftsvlucht is niet alleen handig als vervoer om van punt A naar B te komen, maar het is nog vrij uniek in Nederland! Privé helikopters worden namelijk vaak gebruikt als vervoer voor bekende artiesten en DJ’s tijdens tours of grote festivals. Hoe gaaf is het om dus net zo dramatisch aan te komen bij je eigen bruiloft of je bruiloft te verlaten met een privé helikopter!

 

Boek nu een privé helikopter via Heli-Jet en bekijk het aanbod!

Opmerking

Geen opmerkingen

Laat een bericht achter

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *