info@bidaja.nl Bidaja.nl, nooit meer internet afstruinen voor de leukste bestemmingen en de populairste trekpleisters in Nederland!

Op vakantie in eigen land

Posted By Admin / 10 May 2019 / Diversen / 0 Opmerking

Van alle Nederlanders die op vakantie gaan kiest het overgrote deel voor een bestemming in het buitenland. Maar wist je dat Nederland ook veel moois te bieden heeft? Het land uit

In de zomer trekt bijna driekwart van de Nederlanders er op uit. Even weg, even bijkomen. Van de mensen die op vakantie gaan, kiest het overgrote deel voor een bestemming in het buitenland. Frankrijk is onverminderd populair, maar ook Duitsland, Spanje, België, Italië, Oostenrijk, Engeland, Griekenland, Turkije en Portugal mogen heel wat Nederlanders verwachten in de zomervakantie. Veel van deze landen bevinden zich rond de Middellandse Zee, wat meteen een groot deel van hun populariteit verklaart. Een grote kans op mooi weer, zon, zee en strand: klinkt als een prima zomervakantie.

Toch is er de laatste jaren ook een duidelijke trend zichtbaar als het gaat om vakanties in eigen land. Ontdekken steeds meer Nederlanders dat ook hier volop te beleven valt, of zal ook het zonnige weer van de afgelopen zomers in deze keuze een rol spelen? In ieder geval is er een sterke trend te zien in het huren van vakantiewoningen Nederland.

Vakantiewoningen Nederland

Met name gezinnen kiezen steeds vaker voor een vakantieverblijf in Nederland. Zij ontdekken dat er dicht bij huis genoeg te doen valt, en dat in eigen land op vakantie gaan ook volop voordelen biedt. Geen lange dagen met verveelde kinderen op reis per vliegtuig, of misschien zelfs meerdere dagen onderweg met de auto. Nee, je pakt de spullen in, laadt de auto vol en een uur of twee later ben je op de bestemming aangekomen en kan de vakantie beginnen. Klinkt ideaal, niet?

De meeste gezinnen kiezen ervoor om in de zomervakantie in een ruime accommodatie te verblijven. Een vakantiewoning met zwembad is favoriet, zeker bij de kinderen. Veel vakantiewoningen in Nederland vind je terug op vakantieparken, waar je het zwembad deelt met de andere gasten, maar je kunt ook kiezen voor een vakantiewoning met zwembad alleen voor jou, die meestal op wat rustigere plekjes staan.

Zitten er nog meer voordelen aan een verblijf in eigen land? Zeker! Nederland heeft heel veel te bieden en zit vol afwisseling. De natuur op de Wadden of in Drenthe, de heuvels in Limburg en het water in Friesland: ieder gebied heeft zijn eigen gezicht en mogelijkheden. Tijdens een vakantie in eigen land leer je om Nederland eens door de ogen van een toerist te bekijken. Er komen niet voor niks ieder jaar miljoenen mensen van heinde en verre ons kikkerlandje bezoeken, er is echt meer dan genoeg te zien en te doen.

 

Opmerking

Geen opmerkingen

Laat een bericht achter

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *