info@bidaja.nl Bidaja.nl, nooit meer internet afstruinen voor de leukste bestemmingen en de populairste trekpleisters in Nederland!

Voordelige bruiloft ring vinden voor de grote dag

Posted By Admin / 10 september 2018 / Diversen, Reizen / 0 Comments

Voor de grote dag een van de mooiste dagen uit je leven wil je natuurlijk wel zo goed mogelijk voor de dag komen. Bij een bruiloft denkt iedereen natuurlijk wat betreft sieraden aan de ring. De ring is natuurlijk een van de focuspunten tijdens een wedding. Ringen zijn er in allerlei vormen en maten van goedkoop tot heel duur. Ik wil niet weten wat die ring van MeghanMarkle gekost heeft. Maar goed. Ook mensen die niet behoren tot het koninklijk huis van Engeland willen graag trouwen in stijl.

->Goedkope ringen webwinkel – ikbensieraden.nl

Ik dacht altijd een mooie ring moet duur zijn. Tot voor kort. Want sinds ik de webshop ikbensieraden ontdekt heb, weet ik wel anders! Bij ikbensieraden kan men heel voordelig prachtige ringen kopen. Ringen van goud, voor de zilver liefhebbers is er ook genoeg in het assortiment. En parels of wat dacht je van opaal? Enfin alles voor iedere bruid. Want bruiden wijken nogal af in trouwring wens. Enfin voor onze bruiloft wilden we iets echts speciaals, en dat is een handgemaakte ring. Ja die bieden ze ook aan bij ikbensieraden. Ik hoor je al denken, handgemaakt dat is zeker peperduur. Niets is minder waar.

->Stijlvolle handgemaakte ringen – ikbensieraden.nl

Wij kozen voor de handgemaakte ring met turkoois voor onze grote dag. Raad eens hoeveel we kwijt waren? Minder dan 15 Euro. Ja je leest het goed. Nee ik ben niet een nulletje vergeten, 15 Euro was het. En zonder verzendkosten. Wat een top deal. Op mijn wedding kreeg ik veel complimenten omtrent de gekozen ring. Dan weet je dat je een goede keuze gemaakt hebt. En het was dus zeker geen aanslag op mijn portemonnee. Het smaakte zeker naar meer dus ik heb de webwinkel opnieuw bezocht en zag nog veel meer moois. Wat dacht je van de houten kat ring. Zo uniek en apart. Voor mij als katten liefhebster zeker leuk. Niet geschikt voor een wedding natuurlijk, maar meer voor casual aangelegenheden voor thuis. Voor op werk heb ik dan een mooie stijlvolle minimalistische zilveren ring van ikbensieraden.

Comments

No comments

Leave a reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *