info@bidaja.nl Bidaja.nl, nooit meer internet afstruinen voor de leukste bestemmingen en de populairste trekpleisters in Nederland!

Vrijgezellenfeest vieren?

Posted By Admin / 26 July 2016 / bidaja.nl / 0 Opmerking

Je beste vriend gaat trouwen en je wilt hem nog 1 laatste keer zonder zijn partner uit zijn dak laten gaan, door zijn vrijgezellenfeest voor te bereiden. Dat moet uiteraard wel super gezellig worden!

Er zijn vele Bachelor Parties die uitdraaien op een middelmatig gezellig avondje, zonder memorabele gebeurtenissen. Waar moet je nu eigenlijk op letten op een Bachelor Party? Wat te doen? Dit is de absoluut laatste keer dat hij flink uit zijn dak mag gaan, dus maak het een avond om nooit te vergeten! Maar hoe doe je dat eigenlijk? De meest voor de hand liggende optie, mag je natuurlijk afkijken van de Amerikaanse films, the American Way! De ingrediënten voor de perfecte Bachelor party zijn alles behalve ingewikkeld. Het enige wat er echt voor nodig is, zijn de cruciale basis factoren;

1.Een goed voorbereide planning,

2. Super gezellig gezelschap,

3. feest en drankjes.

1. Het eerste wat je te doen staat. Achterhaal wat de Bachelor het liefst wil doen, niet wat jij zelf of anderen graag doen. Het is immers de dag/nacht van de Bachelor. Je weet wat waar hij wel en niet van houdt, gebruik deze kennis!

Dit moet dus echt het droomfeest worden van de Bachelor. Vergeet alleen niet dat het draait om de bachelor van de avond. Probeer dus niet continu de show te stelen. Zorg ervoor dat de Bachelor flink in het zonnetje wordt gezet.

Wie worden er uitgenodigd? LET OP: Dit is een zeer belangrijk element. Het is al snel heel verleidelijk om heel je kennissenkring op te trommelen. Je oude maten van de middelbare school, buurman, neefjes, oom, je oude teamgenoot en nog wat verloren vrienden die je 1 keer per jaar in de supermarkt tegenkomt met hun versleten glimlach en inmiddels hun 4e kind op komst en 60-urige werkweek waar ze altijd over klagen. NIET DOEN! Selecteer slechts de meest hechte vriendengroep, met de absoluut beste sociale skills en met een gezelligheidsfactor van 10/10. Slechts één enkele rotte appel die zich niet weet te vermaken, is als een blok aan het been voor de hele avond, overweeg daarom de meest ideale samenstelling.

Spreek de dresscode af. Zorg er altijd voor dat je top gekleed bent met de gehele Crew, er mag gezien worden dat er wat wordt gevierd in jullie groep. Dit geeft alvast de juiste spirit! Het geeft een cruciale uitstraling aan de avond. En wat te denken van de video’s en foto’s. Zo kan de Bruidegom zijn avond in gedachten herleven als hij 10 jaar later terug kijkt, die afgestemde outfits geven dan toch een extra dimensie aan die herleving.

Nu het feest zelf. Kies a.u.b. het juiste feest uit of organiseer met de vriendengroep zelf een gezellig feestje. Waar je nu ook voor kiest, zorg ervoor dat je een goede dag uitkiest, beste tijdstip, ideale locatie en vooral het juiste gezelschap. Niemand heeft zin om met zijn perfecte outfit geweigerd te

worden voor de deur van een discotheek buiten de stad en uiteindelijk op een tiener feestje aan de overkant te belanden tijdens het stappen. Doe daarom eerst goed je huiswerk. In geval van het zelf organiseren van een feestje. Doe het dan the American Way. Een Amerikaanse Bachelor Party met bijvoorbeeld die originele American Red Cups met drankjes en heerlijke snacks, dat slaat altijd aan en geeft the Perfect Look! Zo kan je de perfecte sfeer zelf bepalen, de favoriete muziek van de Bachelor uitkiezen, dus dat ene nummer draaien met al die wilde herinneringen van vroeger. Dat kan dus nooit misgaan als je goede voorbereidingen treft.

Het avondje hoeft absoluut niet duur te zijn, het belangrijkste is het memorabele aspect en de gezelligheid voor de Bachelor van de avond. Zorg voor goed gevulde buiken, voldoende drankjes met Red Cups, gezellige mensen en wat beeldmateriaal om naar terug te kijken.

Na deze gekke en toch geweldige avond, zorg je er natuurlijk voor dat iedereen veilig thuis keert en zet je de Bachelor weer veilig af met een subtiele knipoog bij zijn aanstaande bruid 😉

Good Luck Guys!

Opmerking

Geen opmerkingen

Laat een bericht achter

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *