info@bidaja.nl Bidaja.nl, nooit meer internet afstruinen voor de leukste bestemmingen en de populairste trekpleisters in Nederland!

Zelf je trouwkaarten en bedankjes ontwerpen bij LocoMix

Posted By Admin / 25 April 2017 / bidaja.nl / 0 Opmerking

De dag van jullie dromen is in aantocht: jullie gaan trouwen! Allereerst van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal. Bij het organiseren van jullie bruiloft komen heel veel aspecten kijken. Denk aan het uitkiezen van de mooiste locatie, de lekkerste taart en de prachtigste jurk.

Maar natuurlijk wordt er ook aan de gasten gedacht: nodig ze uit in stijl, en bedank ze in stijl. Bij LocoMix kunnen jullie zelf de meest unieke trouwkaarten en bedankjes ontwerpen. En uiteraard kan hetzelfde design doorgevoerd worden op beide producten. Zo kunnen jullie helemaal in het thema blijven!

Zelf je unieke trouwkaarten ontwerpen

Bij LocoMix is niets te gek. Flessenpost, kaarten die uit de envelop springen, of een boodschap in een blik. Alles kan! Omdat huwelijksuitnodigingen niet iets zijn wat je iedere dag verstuurd, is het leuk om hier een feestje van te maken. Bekijk alle bijzondere trouwkaarten om te ontdekken met welke kaart jullie de gasten gaan uitnodigen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maak je huwelijksuitnodigingen origineel en bijzonder van door zelf je ontwerp te kiezen en te personaliseren. Het is ook mogelijk om in een fotobewerkingsprogamma je eigen design te maken. Vraag de opmaakbestanden aan op de productpagina van jullie favoriete trouwkaart. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een kaart die écht niemand anders heeft.

Bedankjes voor de gasten

Vanzelfsprekend waarderen jullie de aanwezigheid van jullie gasten. Maar wat is er nou leuker om voor een extra glimlach te zorgen aan het eind van de dag? Een kleine attentie is een groot gebaar. Daarom biedt LocoMix bijzondere bedankjes voor elk budget. Jullie kunnen kiezen tussen verschillende categorieën: ‘groene’ bedankjes, bedankjes met snoep of blijvende bedankjes zoals een zout en peperstel in de vorm van LoveBirds.

Ook bij de geschenkjes is het mogelijk om ze volledig te personaliseren. Wij bedrukken de trouwkaarten en bedankjes graag in hetzelfde design voor jullie. Zo wordt het écht een mooi geheel.

Ga naar de website van LocoMix en ontdek het hele assortiment. Vragen over een product of de mogelijkheden? Onze medewerkers helpen jullie graag met het uitzoeken van de beste trouwkaarten en –bedankjes voor jullie bruiloft!

Opmerking

Geen opmerkingen

Laat een bericht achter

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *